Seværdigheder​ omkring Næsbylund Kro

​Kroens beliggenhed ved siden af ådalen, Carolinekilden samt Jernalderlandsbyen indbyder til aktiviteter og konditure i det fri, Odense centrum er kun få km. fra kroen.​ Bybussen har stop lige ved kroen.

HC Andersen 

Besøg HC Andersens hus og barndomshjem i Odense og få et lille indblik i den store digters liv og levned.

Læs mere her​

Caroline Kilden 

Kun et stenkast fra kroen ligger den hellige kilde opkaldt efter prinsesse Caroline Amalie, som tilbage i år 1831 holdte sin 35års fødselsdag ved denne, ja allerede dengang var næsby både populær som rejsemål og ved afholdelse af familie fester. Besøg kilden i sin naturlig grønne omgivelser og mærk den hellige kraft fra det komunalvand der nu flyder fra kilden.

Odense Zoo 

Besøg en af Danmarks få femstjernede forlystelser! Med Oceanium, Afrikansk flod- og savanne område, og danmarks første træningsplads til tigere og et af de bedste chimpanseanlæg i Europa. Se de sjældne Sibiriske Tigere, de ældgamle Kæmpeskildpadder eller oplev flyvende flamingoer i Europas Største Volire.

Spring køen over - Biletter sælges i Receptionen i højsæssonen.

Læs mere her

Danmarks Jernbanemuseeum 

På over 10.000 m2 finder du vogne og lokomotiver, busser, færgemodeller, modelbaner, legepladser. Alt i en autentisk jernbanebygning med spor og drejeskive. Udstillinger om jernbanernes historie, de kongeliges vogne, færger, busser, S-tog, Wagons-Lits og Orientekspres.

Læs mere her

Egeskov Slot 

Besøg det smukke Egeskov Slot der er Europas bedst bevarede renaissance vandborg. Her er der mulighed for at vandre omkring i de mange afvekslende haveanlæg, se det flotte veteranmuseum samt motorcykelmuseet.

Læs mere her

Kunsthallen Brants, Den Fynske Landsby, Hollufgård Museer, Galleri Galschiøt, Møntergården, Frydenlund Fuglepark, Terrariet i Vissenbjerg, Fyns Akvarium, Fyns Militærhistorisk Samling, Jernalderlandsbyen, Carl Nielsen Museet, Carl Nielsens Barndomshjem og mange mange flere ...​ Brochure, bykort og øvrig information fås i receptionen. 

Næsbylund Kro & Hotel​

CVR: 11171281

Bogensevej 105

5270 Odense N​

Telefon: 66 18 00 39

nesbylund@mail.tele.dk